VIZIUNE SI MISIUNE
Toate drepturile rezervate: www.highclassromania.ro                                                                                                           COOKIES    l    GDPR    l    TERMENI SI CONDITII   
High Class Solutions este partenerul ideal si de incredere pentru realizarea oricarei idei sau schite intr-un produs final spectaculos. Cu siguranta, alegerea mobilierului nu este o decizie usoara, deoarece implica o multime de factori, de la dimensiune, accesorizare, finisaje, culori… etc. Colaborand cu designeri si arhitecti, putem propune si, in acelasi timp, realiza cele mai creative si inovatoare proiecte. Nu in ultimul rand, putem oferi concepte noi pentru pasionatii de frumos care doresc sa-si vada viziunile realizate in realitatea proiectului. Cu o experienta de peste 20 de ani in realizarea mobilierului la comanda, abilitatea echipei tehnice si utilajele de performanta ne permit sa producem piese de mobilier din orice tip de finisaj: lemn masiv, MDF furniruit, MDF, PAL, compozit (Corian, Hi-Macs), piatra (quartz, ceramica) si chiar prelucrarea de structuri metalice.
Ne adresam tuturor segmentelor de piata: Rezidential, hotelier, restaurante, cluburi, pub-uri, office, saloane de infrumusetare, cabinete medicale si spatii publice cu orice destinatie.