DE CE NOI?
Toate drepturile rezervate: www.highclassromania.ro                                                                                                           COOKIES    l    GDPR    l    TERMENI SI CONDITII   
Cu o experienta de peste 20 de ani in realizarea mobilierului la comanda, abilitatea echipei tehnice si utilajele de performanta ne permit sa producem piese de mobilier din orice tip de finisaj: lemn masiv, MDF furniruit, MDF, PAL, compozit (Corian, Hi-Macs), piatra (quart, ceramica) si chiar prelucrarea de structuri metalice. Fie ca este vorba despre o familie cu multi copii, un cuplu tanar, un burlac declarat sau un sediu de birouri, toate au un punct comun: cu totii petrecem foarte mult timp in spatiul personal sau de serviciu. Cel mai important lucru este ca acel spatiu sa ne ofere un sentiment de confort si, nu in ultimul rand, utilitate. Avantajul suprem al mobilierului realizat la comanda este posibilitatea de a alege atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al optimizarii spatiului. Fiecare design este structurat si include finisaje care sa ofere aspect, durabilitate si mentenanta facila. Experienta noastra de peste 20 de ani in domeniul executiei de mobilier ne permite sa afirmam ca detinem toate resursele necesare pentru a va garanta un produs final competitiv pe piata de profil.
Ne adresam tuturor segmentelor de piata: Rezidential, hotelier, restaurante, cluburi, pub-uri, office, saloane de infrumusetare, cabinete medicale si spatii publice cu orice destinatie.