DESPRE PRETURI
Toate drepturile rezervate: www.highclassromania.ro                                                                                                           COOKIES    l    GDPR    l    TERMENI SI CONDITII   
O discutie ampla este cea legata de costul mobilierului custom. Produsele realizate pe comanda declanseaza un lung sir de discutii. Nu de putine ori, clientii vin si ne intreaba de ce o alta oferta primita de la un alt producator este mai ieftina sau, dupa caz, mai scumpa. Un client care nu este specializat in domeniu poate fi foarte usor indus in eroare datorita acestor comparatii, raportandu- se strict la pret. Nu de putine ori, am recomandat clientilor care au deja o oferta sa ne-o puna la dispozitie pentru a le explica concret de unde provine diferenta de cost.; Evident, aceste diferente pot sa provina din: materiale diferite (PAL, MDF vopsit ,MDF furniruit ,MDF infoliat …etc ), feroneria folosita (sisteme de deschidere), accesorizarea (cos jolly, cos de colt, separatoare, coloane... etc.), nerespectarea in mod corespunzator a schitelor de proiect (alti producatori se abat de la detaliile scrise pe proiect oferind solutia cea mai usor de realizat), confuzia in a compara produse total diferite (exemplu: blat de quart cu blat termorezistent structura alama cu teava vopsita alama)… etc. Este important pentru noi ca beneficiarul sa inteleaga importanta detaliilor despre produsul finit, care este esentiala pentru a face o comparatie corecta intre oferte, si asigurarea ca alegerea finala este in concordanta cu nevoile si asteptarile clientului. Avem sa va expunem mai jos un exemplu concret privind productia unui pat tapitat: “Am transmis o oferta de pret pe un pat tapitat, cu un material tratat (pe care nu sta apa si nu se pateaza), un pat cu depozitare si somiera rabatabila. Dupa ce clientul a solicitat si alte  oferte, de la diferiti furnizori/producatori, a decis sa respinga oferta noastra pentru un alt pret mai convenabil. Recomandarea noastra a fost sa solicite celuilalt producator urmatoare informatii pentru a se asigura ca are toate detaliile clare si pentru a putea face o comparatie de pret dar si de calitate a produsului final astfel: -    ce tip de somiera are patul (avand in vedere faptul ca beneficiarul avea incalzire in pardosela); -    daca materialul de tapitat este tratat; -    din ce este realizata structura patului (lemn sau PAL). Prima reactie a clientului a fost: “Nu mi-as fi imaginat vreodata ca trebuie sa cunosc atatea detalii pentru a putea realiza un pat“ Este important sa intelegem ca fiecare detaliu conteaza si ca aceste intrebari sunt esentiale pentru a te asigura ca obtii exact produsul pe care il doresti, atat in ceea ce priveste calitatea, cat si in ceea ce priveste pretul. Recomandam ca atunci cand comparati ofertele de pret, pe productie mobilier, sa fiti consiliati de personal calificat in domeniu.
Ne adresam tuturor segmentelor de piata: Rezidential, hotelier, restaurante, cluburi, pub-uri, office, saloane de infrumusetare, cabinete medicale si spatii publice cu orice destinatie.