Contact rapid:  0757.200.022
Ne adresam tuturor segmentelor de piata:
Rezidential, hotelier, restaurante, cluburi, puburi, office, saloane de infrumusetare, cabinete medicale si spatii publice cu orice destinatie.
Despre noi
High Class Solutions este partenerul ideal și de încredere în realizarea oricărei idei sau schițe într-un produs final spectaculos.  Colaborând cu designeri și arhitecți,  putem propune și în același timp realiza cele mai creative și inovative proiecte, dar nu în ultimul rând putem oferi concepte noi pentru pasionații de frumos ce iși doresc realizarea viziunilor în realitate. Fie că este vorba despre o familie cu multi copii, un cuplu tânăr, un burlac declarat sau un sediu de birouri, toate au un punct comun: cu toții petrecem foarte mult timp în spațiul personal sau de serviciu.Cel mai important lucru este ca acel spațiu să ne ofere un sentiment de comfort și nu în ultimul rând utilitate. Avantajul suprem a mobilierului realizat la comandă este posibilitatea de a alege atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere a optimizării spațiului. Fiecare design este structurat și include finisaje care să ofere aspect, durabilitate și mentenanță facilă. Experiența noastră de peste 15 ani în domeniul execuției de mobilier ne permite sa afirmăm că deținem toate resursele necesare pentru a vă garanta un produs final competitiv pe piața de profil. Varietatea furnizorilor împletită cu creativitatea noastră ne permite să ne adaptăm cu ușurință oricărui buget disponibil, de aceea ne plac provocările și transformările. High Class Solutions este soluția ce iți oferă o varietate de piese custom-made care să se potrivească utilitații și stilului tău de viață. Motivul este simplu: îl cream impreuna cu tine!
mobilier-lux
®     Toate drepturile rezervate: www.highclassromania.ro     l     Web design: www.hellodigital.ro
Experiența de peste 15 ani in realizarea mobilierului la comandă, abilitatea echipei tehnice și utilajele de performanță ne permit să producem piese de mobilier din orice tip de finisaj : lemn masiv, mdf furniruit, mdf, pal, metal, compozit (corian, hi macs).